2012. február 22., szerda

Mayo Chix SZUPER SZEXI női felső top M-es méret - Jelenlegi ára: 500 Ft


Eladó a képeken látható MAYO Chix márkájú fehér színű szexi, mélyen dekoltált felső   
S/M-es méret, de kérlek vedd figyelembe a mért méreteket alább!
FONTOS: KÉRLEK CSAK AKKOR LICITÁLJ, HA ELFOGADOD, HOGY POSTÁZÁS ESETÉN NEM ÁLL MÓDOMBAN VISSZAVENNI AZ ÁRÚT, HA KICSI v. NAGY A MÉRET v. MERT NEM TETSZIK. Ezt elkerülendő, nagyon pontosan mérek, megadom az anyag minőségét és ha bármilyen kérdésed merülne fel, SZÓLJ NYUGODTAN, KÉRDEZZ BÁTRAN, NAGYON SZÍVESEN VÁLASZOLOK MINDEN KÉRDÉSRE.
Méretek (duplázd... kivéve a hosszát):
mell: 35 cm
derék: 31 cm
alja: 37 cm
Hossz: 40 cm
nyakkivágás szélessége: 26 cm
váll szélesség: 37 cm
Ezek a kiterített állapotban mért méretek, jónéhány centit nyúlik még (8-10 cm legalább).
Anyaga: puha, extra rugalmas, 92% polyamide 8 % elastan
SZÉPSÉGHIBA: Lehet más meg sem említené... a felsőn átlátszó és kék színű kristályszerű kövecskék vannak (a csipkén és a jobb oldalán). Az egyik kék színű kő elveszett és ezt még régebben egy arany színű pöttyel pótoltam - lásd a képen. Szerintem tök jól néz ki. Illetve a bal oldalon alul a varrás alatt van egy apró (3mm x 2mm-es), nagyon halvány folt, amit csak most vettem észre vasaláskor. Nagyon halvány, sasszemmel kell nézni, hogy megtaláld. Egy pici Vanish szappannal megdörzsöltem és már sokat halványodott, szerintem a következő mosásnál teljesen el is fog tűnni... csak én már nem akarom többet kimosni.
Egyébként szép, nem bolyhos, nem szakadt, a varrások is épek (nincsenek elpattanva) és FEHÉR (nem besárgult).
Személyes átvételre CSAK az alábbi helyeken van lehetőség: Érd, Budapest Infoparkban a Ládmányosi hídnál (itt csak kedd és szerda), Szekszárd (hétfő, csütörtök, péntek és hétvége) és Pécs (péntek délutánonként).
 
Postázás: ajánlott levélként előre utalás után, postai díjszabás szerint (465 Ft). A posta díját a VEVŐ fizeti. Az árut a vételár bankszámlára való megérkezése után 24-72 órán belül postázom!
 
NÉZD MEG A TÖBBI AUKCIÓMAT IS  : )) LEHET HOGY TALÁLSZ MÁST IS, AMI ÉRDEKELHET! KÖSZÖNÖM!



Jelenlegi ára: 500 Ft

Az aukció vége: 2012-02-26 15:16
. Mayo Chix SZUPER SZEXI női felső top M-es méret - Jelenlegi ára: 500 Ft