2011. november 27., vasárnap

Professzionális webfejlesztés, weboldal, webshop - Jelenlegi ára: 1 Ft


A web egy lehetőség, amellyel közelebb juthat álmai megvalósításához. Tudjuk, hogy a kis- és középvállalkozások indulási költségei nagyon sokba kerülnek és senki sem szeret még ezek után több százezer forintot kifizetni egy weboldalért. Persze a mai világban egy weboldal nélküli cég hihetetlen sok esélyt vesz el magától.
Azért hoztuk létre ezt a komplex csomagot, hogy induló vagy meglévő vállalkozása ezen irányú költségeit a lehető legkisebbre redukáljuk. Levesszük a terhet a válláról, Ön egy komplex csomagot kap s ezzel új lendületet adhat vállalkozásának, termékeinek.
Mit tartalmaz ez a komplex weboldal csomag?
»   igényes, egyedi grafikát (kellemes weboldal látvány)
»   extra gyors működésű weboldalt (2. 2* gyorsabb, mint egy átlagos weboldal )
»   moduláris felépítést
A meglévő funkciók mellé bármikor újakat lehet kérni, pl. az alapból járó modulok mellé jó lenne, ha az ügyfelei tudnának időpontot is foglalni a szolgáltatásaira, akkor ezt bármikor hozzá lehet majd fejleszteni a weboldalhoz, olyan lesz, mintha mindig is a rendszer részét képezte volna, az új modul hibátlanul fog működni, mert átadás előtt minden modul tesztelve van.
Az alap weboldal a következő modulokat és lehetőségeket tartalmazza: menülétrehozás, tartalomszerkesztés (képfeltöltés és szövegformázás), keresőoptimalizálás, galéria, hírek - események, akciós ajánlatok, hírlevél feliratkozás, google statisztika (meglévő account esetén), ajánlások, képvetítő, kapcsolatfelvételi űrlap
»   keresőoptimalizálási lehetőséget, amivel elérheti, hogy weboldala a keresőkben jobb helyezést érjen el
»   élettartam garanciát - ami azt jelenti, hogy amíg fenntartja a weboldalát az hibátlanul fog működni. Leginkább az a jellemző, hogy minden weboldalt két-három évenként újra kell írni. Azért, mert a web is folyamatosan változik, újabb és újabb szabványok jelennek meg, amikre figyelni kell. Önnek ezen nem kell aggódnia. A weboldal motorját úgy írjuk meg, hogy ne okozzon gondot a folyamatos fejlesztés, így mindig jól és gyorsan működő weboldala lesz.
»   pofon egyszerű szerkesztési lehetőséget, amellyel bármikor, bárhonnan szerkesztheti weboldala tartalmát. Szakítva a jól ismert hagyományos, "amit lát azt kap" szerkesztők átláthatatlan és sokszor érthetetlen funkció tengerével, egy speciális szerkesztőt programozunk ehhez a csomaghoz. Így biztosítva, hogy a lehető legegyszerűbben tartsa karban oldalát.
»   30 perc ingyenes skype-on vagy telefonon történő konzultációt, amely alatt a weboldal használatba vételét mutatjuk be
»   egy év ingyenes tárhelyet
»   ingyenes domaint (. hu . com vagy . eu domain esetén)
Kinek ajánljuk?
»   főként kis - és középvállalkozásoknak, valamint magánszemélyeknek is
»   mindenkinek, akinek problémája van a jelenlegi weboldalával, mert az nem elég gyors, vagy hibásan működik, nem lehet, vagy csak körülményesen naprakészen tartani, nem hozza a kívánt eredményeket
Extra kedvező ár, 8 éves webfejlesztői tapasztalat, számtalan létrehozott weboldal.
A mellékelt képek néhány általunk készített weboldalról készültek, a fejléc és a lábléc nincs feltüntetve, a TeszVesz szabályzata alapján, a kapcsolatfelvétel miatt.
A megadott ár irányár, egy, a felsorolt funkciókkal rendelkező weboldal elkészítésére vonatkozik. Természetesen ettől eltérő munkákat is vállalunk.
Kérdezzen bizalommal, tudunk és segítünk!



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-28 23:31
. Professzionális webfejlesztés, weboldal, webshop - Jelenlegi ára: 1 Ft