2011. július 26., kedd

Charaf, Hassan: Symbian alapú szoftverfejlesztés - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Symbian alapú szoftverfejlesztésA könyv listaára: 2000 Ft. Leírás:
A szerzők a BME automatizálási és alkalmazott informatikai tanszék munkatársaiként a sorozat harmadik tagját állították össze, amelynek témája az informatikában egyre nagyobb teret nyerő mobil eszközökre történő szoftverfejlesztés. Napjainkra a pusztán távközlésre kialakított eszközből a technológiai fejlődés és a felhasználói igények egy új eszközcsalád, a smartphone-ok kifejlődését hívták életre. Az ezektől a készülékektől elvárt szolgáltatások között található a multimédiás anyagok (hang és videó) összeállítása, továbbítása, az adatkommunkációt igénybe vevő üzleti alkalmazások telepíthetősége, szórakoztató, már-már a kézi játékkonzolok minőségét megközelítő játékok futtatása. A készülékgyártók is felismerték, hogy ezekre a kihívásokra egy közösen fejlesztett operációs rendszer jelentheti a leggazdaságosabb megoldást. A feladatot nehezíti, hogy minden gyártó cég igényli, hogy e közös platform testre szabható legyen saját gépei képességeire, s valamiképp tükrözze a cég arculatát, elképzeléseit. A könyvben bemutatott Symbian operációs rendszer és a ráépülő Series60 platform erre a kihívásra született válaszul. Fejezetenként megismerhetjük az operációs rendszer felépítését, működését, grafikák, animációk készítését, adatbázisok és fájlok kezelését az egyszerűbb feladatoktól a bonyolultabbakig. A függelékben megtaláljuk a szakkifejezések és fogalmak magyarázatát, valamint a tárgymutatót. A CD-melléklet az egyes témakörök példáit és a szükséges segédeszközöket tartalmazza. ISBN: 963-9131-66-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 700 Ft

Az aukció vége: 2011-07-30 20:27
. Charaf, Hassan: Symbian alapú szoftverfejlesztés - Jelenlegi ára: 1 700 Ft