2011. május 26., csütörtök

Takács Ervin: Otthontalanul, hazátlanul - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Otthontalanul, hazátlanulA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
A világgazdasági válság elterjedése óta egyre többet és többet lehet hallani arról, hogy emberek elvesztik az állásukat és gyakran a fejük fölül a tetőt is. Magát az eredeti válságot a szakértők alapvetően egy hitelválságnak írják le, amit a valódi fedezet nélküli hitelek elszabadulása váltott ki. Sok ember az előző időszakban hiteleket vett fel, hogy abból fedezze nagyobb összegű kiadásait, lakás- vagy autóvásárlását. S a kamatok nagy mértékben megemelkedtek, az egykor azt felvevők sok esetben már ezt sem tudták fizetni, amihez hozzájöhetett állásuk esetleges elvesztése is. A kötet szerzője - a Kairosz Kiadó felkérésére - vállalkozott a téma magyarországi körüljárására, s akkor még nem is sejtette, milyen területre téved. A munkát úgy kezdte, hogy a témában már szinte napi szinten megjelenő újságcikkeket nézte meg, s ezeknek kezdett utána járni. Később nagy segítségére voltak a hasonló ügyekkel foglalkozó civil szervezetek és ügyvédek is. A szerző arra próbált rájönni, hogy a különböző esetek mennyire voltak személyes hibák következményei és mennyire nem. Lehet-e úgy is utcára kerülni, hogy nem követünk el semmilyen hibát? A kötetet újságcikkekből való válogatás vezeti be, és ezt követi a hét személlyel készített interjú, akik között találhatunk középvállalkozót, többgyermekes családanyát, egyetemi végzettségűt és kétkezi munkást is. Az esetek egy részében az érintettek már utcára kerültek, máshol ez (még) nem történt meg. Az érdekes riportkötetet a kilakoltatottak érdekeit védő Fehér Kéményseprők Országos Társadalmi Szervezetek Szövetsége tizennégy pontja zárja. ISBN: 978-963-662-325-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:36
. Takács Ervin: Otthontalanul, hazátlanul - Jelenlegi ára: 2 380 Ft